Кортни Кардашијан позира за магазинот Health

Кортни Кардашијан позира за магазинот Health

Во интервју за априлското издание на магазинот Health, Кортни зборува за фотографиите кои ги објавила минатото лето.

Станува збор за необработена фотографија на која позира во едноделен костим за капење и гордо ги открива своите стрии.

„Стриите на горниот дел од нозете ги добив во осмо оделение и никогаш не ми сметаа. Напротив, ги сакам“, рекла Кортни.

Кортни во истото интервју додала дека многу ѝ е важно да даде добар пример за своите деца како би ги зајакнала ментално, оди на терапии еднашка до два пати неделно. Истакна дека терапиите и помогнале во борба со негативните коментри со кои се соочува секојдневно.