И Кортни Кардашијан е бремена?

И Кортни Кардашијан е бремена?

Се чини дека семејството Кардашијан реши тотално да не шокира оваа сезона.

Како пишуваат медиумите четврта сестра од семејството е бремена.

Кортни Кардашијан го чека четвртото дете, две години од раѓањето на најмладиот син.

Кортни е бремена – тврди изворот. Татко на детето е нејзиното момче Јонес, но сеуште не сакаат да ја поделат веста со јавноста.

Таа сака барем шест деца, а сега е спремна за четвртото.

Кортни е убедена дека нејзиното момче ќе биде одличен дечко. И треба некој кој секогаш ќе биде тука, а Јонес е добар дечко – заклучува изворот.