Корсетот на Никол Кидман откри срамен детал

Оскаровка Никол Кидман се појави на хуманитарен настан, а нејзината комбинација не можеше да остане незабележана.

Актерка Никол Кидман на црвениот тепих се појави со елегантен фустан со потпис на руската дизајнерка Улане Шергенко.

Иако поседува брилијантна силуета и е изработена од висококвалитетни материјали, горниот дел од фустанот всушност изненади многумина.

Делот кој потсетува на корсетот, изработен од чипка и сатенски ленти, премногу ги откриваше градите, што не оставаше убав впечаток.