Концерт Жељко Јоксимовиќ

Концерт Жељко Јоксимовиќ

Најголемата балканска ѕвезда, единствениот што успеа да ја наполни Националната Арена “Филип Втори”, Жељко Јоксимовиќ на голем концерт во Скопје.

Билетите може да се набават преку продажната мрежа на “Купи Карти За Се” низ цела Македонија, во Пола Југотон, Југотон, Media Events и цвеќара “Розе” – Веро 2 како и онлајн на www.kupikartizase.com

Цена на билети:
Партер – 600 ден
Фан Пит – 900 ден
Блок: 4,5,6,7,9,10,11 i 12 – 800 ден
Блок: 2,8,14 – 900 ден
Блок 3 VIP – 1000 ден
Блок 13 GOLD VIP – 1500 ден

Инфо и Резервации со коњопој: 077/430 670