Конечно жена која е најоблечена за премиера

Кејт Винслет никој не ги оспорува глумачките вештини, а и она што е модерно. Премиерата на новиот филм беше причина за повторно да се затемни. И бидејќи тоа е една од ретките кои неодамна беа облечени во црвен килим.

Долги елегантни фустани се нејзиниот личен стил, па Кејт уште еднаш избра проверена комбинација.

Затворен црн фустан на страна со високо-бод и ѕвонче ракави на дизајнерот Том Форд беше полн погодок.

Исто така, едноставни сандали ја следеа оваа комбинација, а акцентот беше на нешто посилна шминка која Кејт ја понесе.