Комбинации со најубавите места во светот

Комбинации со најубавите места во светот

Фотографка од Русија го пропатувала светот за да фотографира девојки во најубавите фустани, пред прекрасни позадини и најубави занаменитости во светот!

“За мене нема ништо поубаво од ткаенина која виори на ветрот, па затоа на патувањата, моите пријателки и јас позираме како модели, со цел да ги забележиме овие фасцинантни моменти” – Кристина Макеева.

Image result for kristina makeeva photographer

Image result for kristina makeeva photographer

Image result for kristina makeeva photographer

Related image

Image result for kristina makeeva photographer

Image result for kristina makeeva photographer

Image result for kristina makeeva photographer

Image result for kristina makeeva photographer