Комбинации на шминка со која нема да погрешите каде и да се појавите

Следниве 7 комбинации се одличен пример за шминка со која не можете да погрешите каде и да се појавите.

1. Црвен кармин и црно моливче за очи

7-kombinacii-na-sminka-so-koi-nikogas-nema-da-pogresite-1.jpg

2. Зачадени очи и беж кармин

7-kombinacii-na-sminka-so-koi-nikogas-nema-da-pogresite-2.jpg

3. Порцелански тен и темен кармин

7-kombinacii-na-sminka-so-koi-nikogas-nema-da-pogresite-3.jpg

4. Кафеава сенка и кармин со боја на праска

7-kombinacii-na-sminka-so-koi-nikogas-nema-da-pogresite-4.jpg

5. Бордо кармин и бронзена сенка

7-kombinacii-na-sminka-so-koi-nikogas-nema-da-pogresite-5.jpg

6. Виолетова или сина сенка и розов кармин

7-kombinacii-na-sminka-so-koi-nikogas-nema-da-pogresite-6.jpg

7. Кармин со корална боја и сенка со боја на шампањ

7-kombinacii-na-sminka-so-koi-nikogas-nema-da-pogresite-7.jpg