Колку раскинувањата од долга и кратка врска се разликуваат?

Колку раскинувањата од долга и кратка врска се разликуваат?

Интересниве илустрации ќе ве натераат крупни солзи да ви протечат низ лицето, но од смеење.

Секое раскинување е болно на свој начин, но има голема разлика во раскинување на долга и кратка врска.

Овие фантастични илустрации на талентираната Касандра Калин совршено добро ги опишуваат разликите во раскинувањето.

1. Првиот ден после раскинувањето

raskid-1

2. Бришење на заеднички фотографии

raskid-2

3. Кои подароци да ги зачувате, а кои подароци да ги фрлите

raskid-5

4. Кога ќе го видиш поранешниот дечко со нова девојка

raskid-7