Која ѕвезда доби своја ѕвезда на Холивудската улица на славните?

Која ѕвезда доби своја ѕвезда на Холивудската улица на славните?

Пејачката Пинк конечно доби своја ѕвезда на улицата на славните во Холивуд.

После две децении на светската музичка сцена, една од најценетите поп/рок пејачки е наградена со ова престижно признание.

На свечената церемонија пејачката се појавила со семејството, а за време на обраќањето на присутните фанови и медиуми, Пинк му се заблагодарила на својот сопруг со зборовите: „Благодарение на тебе, денес сум тука каде што сум, те сакам иако секојдневно ме нервираш“, рекла таа.

За време на обраќањето, Пинк ги споменала и своите ќерки.

„Вие сте моите две ѕвезди без кои не би знаела да блескам“, истакнала пејачката.