Која е подобра – Ирина или Деми?

Додека Деми Мур еднаш ја разбуди фантазијата на познатата филмска сцена од „Дух“, кога вајаше со Патрик Свејзи, сега моделот Ирина Шајк го сними видеото, алудирајќи на познатиот пар.

The countdown begins to this year’s Advent, in celebration here’s @irinashayk by @philpoynter 🗓💥

A post shared by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on

Глина на градите, насекаде околу неа, истата музика е само дел од сцената што беше повторена од презгодниот модел.

Ирина го направи овој клип за потребите на годишниот календар на списанието „Love” кое ќе биде во продажба кон крајот на ноември.

Инаку, во изминатите неколку месеци, таа работи на промовирање на италијанскиот бренд на долна облека, жонглирање меѓу мајчинството и деловните обврски  и е неизбежно, таа најмногу го посветува вниманието на нејзината ќерка.