Која е голата девојка што шета низ Германија? (ВИДЕО)

Последните неколку денови на интернет  се појавија две хит видеа во кои во германскиот град Ерфурт една девојка се шета сосема гола како од мајка родена.

Во првото видео, објавено на 25-ти јуни, таа на почеток е облечена, но наскоро започнува да се соблекува и така ја продолжува својата прошетка, со што предизвикува големо внимание од минувачите, а некои од нив ја снимаат и со своите мобилни телефони.