Кој филм најмногу се гледаше на 10.000 метри висина?

Кој филм најмногу се гледаше на 10.000 метри висина?

Анимираниот филм “The Boss Baby” најмногу се гледаше на летовите на авиокомпанијата Qantas.

Филмот го освои првото место на листата на најгледани филмови на нивните летови. Сепак, тоа не значи дека има најдобри критики.

Само 51 отсто од гледачите велат дека филмот им се допаѓа.

“Ова достигнување е најдобриот доказ дека Холивуд мора да го промени начинот на кој ги анимира филмовите”, пишува “IndieWire”.

“Инвентивни и топла, но The Boss Baby допрва треба да расте”, пишува Вашингтон пост.

Во прилог на овој филм, листата на најгледани според авиокомпаниите се најдоа на друго место “Logan“, па следат “Hidden Figures“, “Beauty and the Beast“, “Lion“, “La La Land“, “Baywatch“, “Kong: Skull Island“ и “Baby Driver“.

Што се однесува до серијата, “Modern Family” беше најемитувана и гледана преку 150.000 часа од овој ситком. Во сферата на музиката, најмногу слушаше беше Аријана Гранде и песните “Dangerous Woman“ и “Side to Side“.