Кој дел од женското тело најмногу ги возбудува мажите?

Кој дел од женското тело најмногу ги возбудува мажите?

Ушите, колковите, задникот, градите, вагината – сето тоа ги возбудува мажите, но ќе се изненадите кога ќе дознаете кој дел од женското тело е најсекси според мажите.

Ова се 5 делови од женското тело кои мажите ги сметаат неодоливи. Неверојатно, но очите не се на прво место.
1.Очи
Без оглед кој сте, што ве интересира или што најмногу сакате, очите се секси и само со еден поглед можете да го разоружате секој маж.
2. Уста
Затворена, отворена, додека ја лижете усната или ја грицкате долната – со усните можете да комуницирате на повеќе начини. Ако очите се огледало на душата, устата е вратата на срцето.
3. Задник
Задникот мажите го гледаат како гради на женската јужна хемисфера од телото.
4. Гради
Можевте да претпоставите дека градите ќе се најдат тука некаде. Сосема заслужено!
5. Колкови
Коските на колковите кои формираат мала латинска буква V, им се навистина привлечни на мажите.