Клои Кардашијан се вери!?

Клои Кардашијан се вери!?

Уште една од сестрите Кардашијан реши да стапне на лудиот камен.

Додека Ким Кардашијан поднесе документи за развод од Канје Вест, на Клои Кардашијан и ставија огромен веренички прстен на раката. Клои Кардашијан и Тристан Томпсон се верија после долги години проблеми во врската. Тие ја имаат двегодишна Тру. Веста за нивната веридба ја сподели нормално Клои и тоа на својот инстаграм профил со навистина провокативна фотографија.