Клои Кардашијан организираше дарување на бебето

Клои Кардашијан организираше дарување на бебето

Екстравагантната забава беше организирана неколку недели пред пораѓањето на ТВ-ѕвезда Кли Кардашијан.

Клои Кардашијан ги собраа семејството и нијзините познати пријатели во саботата попладне, во чест на ќерка што таа и Тристан наскоро ќе дојде на свет. ТВ ѕвездата организираше дарување на бебето или baby shower во големата сала на хотелот Bel Air во Лос Анџелес, извор близок на познатата фамилија, вели, не е штедено кога е организацијата во прашање.

💗

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Иднина мајка облечена во фустан во кожа боја и розов капут, еден милион следбеници на социјалните мрежи имаа можност да видат како таа изгледаше на овој убав ден: Коко и нејзините пријатели објавија десетици фотографии.

Had the most unbelievable baby shower – we felt so much love! #ad So grateful to be surrounded by a beautiful support system. And special thank you to @Amazon for helping me bring it all together! More pictures to come! 💗 #AllOnAmazon #AmazonBabyRegistry

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

💕 Magical moments with the most magical women! I’ll forever be in love with YOU! 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

http://tracara.com/wp-content/uploads/2018/03/khloe-bump.jpg