Клои Кардашијан позитивна на Covid-19

Клои Кардашијан позитивна на Covid-19

 Клои Кардашијан открива дека била позитивна на Ковид-19 пред неколку месеци. 

Таа претпоставува дека се разболела на почетокот на март откако била на патување со нејзината најдобра пријателка Малика Хак во казино во близина на Палм Спрингс, Калифорнија. Наместо со сопругот, Малика се упатила со Клое на таканареченото бејбимун патување или последен одмор пред раѓањето на бебето кое го очекува.

Потоа била во карантин со ќерката Тру и момчето Тристан Томпсон во Лос Анџелес. Засега не е познато дали и тие биле позитивни.