Клои Кардашијан е непрепознатлива

Клои Кардашијан е непрепознатлива

Клои Кардашијан претерала со пластични операции.

Додека некои нејзини следбеници коментираа за тоа како изгледа прекрасно, други беа загрижени затоа што Клои изгледа се помалку и помалку на себе и евидентно е дека таа претрпела бројни зафати на лицето.

Таа тврди дека ставала полнила во усните порано и дека може во иднина да претрпи некаква пластична операција, и цврсто негира дека го правела тоа досега. Но, како што се видливи нејзината промена на косата и драстичното губење на тежината, така се гледаат и корекциите на лицето.

Клои го стеснила носот, иако тврди дека се зависи од техниките за шминкање и контурирање. Нејзините образи се поцелосни и поизразени и има вештачки заби. Таа исто така ги средувала очните капаци додека веројатно постигнала потемен тен во солариумот. Но, реалити ѕвездата објаснува дека се зависи од шминкањето и таа убеди во тоа некои луѓе.

View this post on Instagram

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on