Ким откри која фотографија не би ја објавила на инстаграм

Ким откри која фотографија не би ја објавила на инстаграм

Дури и Ким Кардашијан има моменти кога се покајува за некоја објавена фотографија на Instagram. Од 3000 фотографии изборот падна на една за која се кае.

Станува збот за првата фотографија од нејзиниот веренички прстен од сегашниот сопруг Кајне Вест.

„Највеќе жалам за фотографијата со мојот веренички прстен, на кој имам прекратки нокти. Би изгледало многу убаво со долги нокти.’ – изјави старлетата.