Ким Кардашијан во најновата рекламна кампања за KKW BEAUTY

Ким Кардашијан во најновата рекламна кампања за KKW BEAUTY

Божиците не се раѓаат, тие стануваат такви со текот на времето, како Ким Кардашијан. 

Ова тврдење најдобро го докажуваат сликите од една од најновите рекламни кампањи на нејзиниот козметички бренд KKW BEAUTY. Погледнете ја оваа убавица, Ким изгледа како нимфа, божица која убива сè на прв поглед. Како и секогаш, sвездата беше во нејзиниот омиленo теснo боди, опкруженa со суво и свежо цвеќе. Спектакуларната шминка со графички стрели и распуштената коса го надополнија стајлингот на убавицата, нагласувајќи ги нејзините експресивни облини.