Ким Кардашијан во фустан стар 24 години

Ким Кардашијан во фустан стар 24 години

Ким Кардашијан успеа да ја натера Донатела Версаче да рекреира за неа еден од нејзините омилени фустани на Versace за сите времиња – модел од колекцијата на брендот, претставен на ревија во 1994 година од Јасмин Гаури.

На настан во Њујорк, претставничката на кланот Кардашијан дојде со жолтиот фустан кој не само што е инспириран од оригиналниот, туку речиси целосно е негова копија. на која и стои подобро прашање на вкус.

Јавно Ким Кардашијан стана една од омилените личности на Донатела, бидејќи на Мет Гала, таа пак беше со фустан на Versace, чиј дизајн беше инспириран од модел на брендот од 1997 година.

Донатела пак ја нарече Ким вистинска „божица во злато“, мислејќи на нејзиниот изглед за балот.