Ким Кардашијан со нов производ со нејзиниот потпис

Кога успеала да ја продаде својата прва колекција за шминка за десет минути, а за тоа да заработи 14,4 милиони долари, Ким Кардашијан започнал уште една деловна авантура. Бидејќи, дефинитивно, има “нос” за правење добри финансиски потези.

Ким сега планира да стави линија на парфеми со нејзиниот потпис.

“Crystal Gardenia”, “Crystal Gardenia Citrus” i “Crystal Gardenia Oud” се имињата на нејзините парфеми.

Станува збор за цитрусно-цветен мирис, а Ким објави дека датумот на нивното лансирање ќе биде 15 декември.

На нејзината официјална страница, листи и нарачки веќе се прават за оние кои сакаат први да го почувствуваат својот нов “бјути” патент.

First look at Crystal Gardenia, one of three scents available 11.15 at KKWFRAGRANCE.COM

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

Crystal Gardenia Citrus available in two sizes, 75mL for $60 and 30mL for $35. Only at KKWFRAGRANCE.COM 11.15

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on