Ким Кардашијан ќе ви покаже како да се шминкате

Ким Кардашијан ќе ви покаже како да се шминкате

Ким Кардашијан е најновата гостинка во серијалот на „Вог“ за шминкање.

Телевизиската ѕвезда покажува како го контурира лицето и како се шминка за да постигне празничен изглед. Во видеото, Ким воопшто не се обидува да ги сокрие од камерата видливите псоријатични плаки и темните подочници.