Ким Кардашијан и Канје вест ги отворија вратите од својот дом

Ким Кардашијан  и Канје вест ги отворија вратите од својот дом
Ким Кардашјан  и Канје Вест на јавноста и го претставија нивниот имот во Хајден Хилс кој се проценува на 60 милиони долари.
 

Во едно интервју тие рекоа дека потрошиле огромни милиони за реновирање и со години ја реновираат куќата. „Архитектурал дигест“ го карактеризира нивниот дом како место за живеење што ги поместува границите.

Вилата има и два базена, во кои двојката вложила 50.000 долари. Ким признала дека никогаш не се капела во овие базени. Она што е интересно е дека целата куќа е во бела боја, но и дека има малку мебел.