Ким Кардашијан го откри името на бебето

Ким Кардашијан го откри името на бебето

Ким Кардашијан и Канје Вест пред неколку дена станаа родители на своето четврто дете кое е машко.

Првите две деца на сопружниците, Вест Норт (5) и Саинт (3) ги роди Ким, а за Чикаго (1) и новопристигнатото момче изнајмиле сурогат мајка.

Пред неколку дена објави фотографија од новиот член на семејството и го откри името на бебето. Познатата старлета откри дека бебето ќе се вика Псалм Вест.

Името на бебето има верско значење, односно „псалм“ е име за света песна или химна во Библијата.