Ким Кардашијан ги покажа своите облини

Ким Кардашијан ги покажа своите облини

Ким Кардашијан заедно со своите сестри замина да ужива на песочните плажи.

Секое нивно движење и тоа како е проследено од страна на медиумите и тоа со причина. Овој пат Ким се појави во провокативно бикини кое што не успеа да ги покрие сите нејзини атрибути. Навикнати на провокативните фотографии од страна на старлетата, американските медиуми само ги проследија на интеренет и овие фотографии: