Ким Кардашијан демантира дека не ја подржува бременоста на сестра и

Ким Кардашијан демантира дека не ја подржува бременоста на сестра и

Иако сеуште никој не сака да потврди дека Кајли Џенер е бремена, членовите на Кардашијан кланот од време на време суптилно знаат да се огласат по ова прашање.

Така Ким Кардашијан Вест денес на Твитер одлучи да ја демантира приказната која ја објави еден магазин, а во која магазинот тврди дека таа не се израдувала на бременоста на нејзината најмлада сестра.

Таа ги критикуваше и медиумите за објавување на лажни објави на Кејтлин Џенер.

Иако официјална потврда и понатака нема, многу медиуми со висок кредибилитет ја потврдија оваа вест од различни извори.