Ким Кардашијан претера со разголениот стајлинг

Ким Кардашијан претера со разголениот стајлинг

Ким Кардашијан,како и многу популарни личности некогаш знаат да претераат и да откријат повеќе од тоа што треба од нив, а овој таа пат ја надмина секоја граница, со оглед на тоа дека воопшто не беше соодветно облечена.

За вечера со својот сопруг Каније, таа избрала да облече мрежест аутфит, без градник, а градите како да и беа ставени на тацна.

Најверојатно сега Ким пати од внимание, па се обидува да го добие на секој начин. До следното појавување…