Ким и нејзиниот сопруг Каније повторно ќе станат родители!

Норт и Сеинт повторно ќе си добијат братче или сестриче.

Сурогат мајката која ја избраа Канје и Ким Кардашијан Вест е бремена и таа треба да го донесе на свет третото дете на брачната двојка. Тие се решија за сурогат мајка откако лекарите ја предупредија Ким дека веќе не смее да остане бремена.

Ким и Канје се во брак од 2014 година. Малата Норт неодамна наполни 4 години, а Сеинт има 21 месец.