Кетрин Зета Џонс со ќерката на њујоршката недела на модата

Кетрин Зета Џонс се појави со својата ќерка Сајрус на њујоршката недела на модата и ги вооодушеви сите присутни.

Актерката и нејзината ќерка позираа пред фотографите пред почетокот на ревијата на Мајкл Корс на која е претставена пролетната колекција, а невозможно е да не се забележи сличноста помеѓу двете дами.

14годишната брзо расте, а веќе научила да позира пред камерите, баш како мајка и.

Кетрин и нејзината ќерка одбраа елегантни комбинации во кои сите присути ги оставија без здив.