Кети Пери за прв пат во јавноста после породувањето

Кети Пери за прв пат во јавноста после породувањето

Кети Пери за прв пат се појави во јавноста после породувањето.

Таа заедно со нејзиниот сопруг Орландо Блум заминаа на одмор на Хаваите каде се релаксираа на приватна плажа.