Кеша прави come back со новата песна „Praying“

Кеша прави come back со новата песна „Praying“

По цели четири години, Кеша одлучи да објави песна откако помина низ мачна битка на суд со нејзиниот продуцент Dr Luke. Нејзината нова песна се вика „Praying“, а е направена во соработка со Маклмор и Рајан Луис.

Песната ќе се најде на новиот албум „Rainbow“, кој ќе излезе на 11 август.

– Ги надминав тешкотиите и сега пронајдов сила во мене, изјави Кеша во врска со нејзината нова песна.