Ќерката на Анџелина Џоли и Бред Пит повредена

Ќерката на Анџелина Џоли и Бред Пит повредена

Биолошката ќерка на Анџелина Џоли и Бред Пит, 11-годишната Шајло поминаа неколку дена во болницата заради повреда на клучната коска.

Во првите денови од јануари, Анџелина Џоли го поминала време со своите деца, се одмарала на езерото Тахо. Иако отишле да се одморат и да уживаат, 11-годишната ќерка Шајло доживеала несреќа – паднала и ја скршила клучна коска.

Поради ова, таа беше принудена да поминат неколку дена во болницата, каде лекарите ја санираа повредата.

По ставањето на левата рака во гипс, ќерката на позната актерска двојка беше видена на улица, во друштво на братот Нокс, и јасно е дека малото Шаило се опоравува добро.

Како што е познато, кршењето на клучните коски често се јавува кај тинејџер и е предизвикано од посилен пад.