Кендал Џенер во ново провокативно издание

Кендал Џенер во ново провокативно издание

Во последно време е забележително отсуството на Кендал Џенер од модните писти и најпрестижните социјални настани. Но популарниот модел заблеска во новата кампања за брендот Reserved. Кендал неверојатно добро се покажува во оваа кампања како вистинска дама која ќе помислите дека доаѓа од култните италијански филмови.