Кендал Џенер има ново момче

Кендал Џенер има ново момче

 Кендал Џенер и Девин Букер беа фотографирани од папараците на плажа во Малибу.

Новиот пар си разменуваше нежности зад бела ограда, но фотографите сепак успеаја да ги „уловат“.