Кејт Аптон топлес падна од карпа!

Кејт Аптон топлес падна од карпа!

Фотомоделите немаат проблем со покажувањето на малку повеќе кожа од дозволеното, па дури и да се соблечат голи за потребите на фотосесијата се до моментот додека не е загрозено нивното здравје или тело.

Бујната Кејт Аптон постојано позира топлес, но овој пат имаше мала незгода за време на снимањето во Аруба, кога додека позираше топлес на карпа, брановите ја бутнаа во вода.

Кутрата, дали да се спасува себе си или да ги покрива голите гради.

Целата ситуација заврши со насмевка на лицето на Аптон, која иако се бореше со брановите, сепак остана во добро расположение.