Ќе се жени одбојкарот Александар Љафтов

Ќе се жени одбојкарот Александар Љафтов

Македонскиот репрезентативец Александар Љафтов ја запроси својата долгогодишна девојка Ана Додевска.

„На некој паричка се паѓа, а на некој прстен. Таа е моја“, објави македонскиот репрезентативец во одбојка на Facebook.