Катарина Ивановска ужива во Шпанија

Катарина Ивановска ужива во Шпанија

Катарина Ивановска ужива на семејно патување. Убавиот македонски модел моментално престојува во Шпанија заедно со малото синче Вања и партнерот Цобе.

Атрактивната манекенка сподели фотографии од релаксираните моменти со најважните мажи во нејзиниот живот.