Катарина Грујиќ го најави својот нов албум со песната Нисам као друге

Катарина Грујиќ го заврши снимањето на својот прв албум, а денес ја претстави песната Нисам као друге за која снимаше и видео запис.

Пејачката која позади себе има неколку хитови, пред неколку дена откри дека наскоро ќе го слушаме нејзиниот албум.

Во продолжение преслушајте ја песната Нисам као друге и кажете ни што мислите за нејзиниот нов хит.