Катарина Грујиќ е во врска со женет маж?!

Катарина Грујиќ е во врска со женет маж?!

Сања Маринковиќ во новото издание на емисијата “Магазин Ин” од Србија, која е и уредник и водител, ги угости познатите дами од балканската јавна сцена, меѓу кои и атрактивната пејачка Катарина Грујиќ.

Социјалната состојба на љубовниците, законските сопруги и жените кои одлучиле да одат кон слична ситуацијата беше темата во емисијата, а Катарина Грујиќ призна дека била љубовница и дека за тоа тогаш не била свесна, бидејќи не знаеле дека тогашниот дечко и бил оженет.

,,Имав една ситуација каде што бев со еден дечко во врска, а не знаев дека е оженет…Тој ми кажа дека има документи за развод”,-кажа Катарина, а Сања продолжи:

,,Извини, дали е тоа популарниот фудбалер на кој сега му ги наоѓаат илјадниците љубовници?“,праша водителката алудирајќи на Огњен Врањеш кој во последните недели се наоѓа во епицентарот на скандалот поради аферата со Јелена Карлеуша, во која, како што е познато, тој е поранешен дечко на Катарина.,,Јас нема никого да именувам“ , кратко кажа таа.