Каролина, Тамара, Нокаут, Ај Кју – Супер Скопје 01/02 Септември

КАРОЛИНА ГОЧЕВА, АЈ КЈУ, ТАМАРА ТОДЕВСКА, НОКАУТ, ЏАМБАЗОВ, ГУРУ ХАРЕ, Дј ДЕЛА – УЛИЦА МАКЕДОНИЈА (СУПЕР СКОПЈЕ 01/02 СЕПТЕМВРИ 2017)

Супер Скопје, супер четири викенди во Скопје, трет викенд улица “Македонија“. Супер Скопје е проект во организација на Горила продукција, Град Скопје, ЈКЦ “Александар Македонски“ и сите угостители каде ќе се одржат настаните наредните викенди.

Петок 1 Септември:
Бината ќе биде поставена пред “Мајка Тереза“
21:00 – 22:00ч. Дј Дела
22:00 – 23:40ч. Ај Кју
23:50: – 01:15ч. Каролина Гочева

Сабота 2 Септември:
Бината ќе биде поставена пред Play Cafe.
21:00 – 22:00ч. Дј
22:00 – 23:40ч. Тамара Тодевска
23:50: – 01:30ч. Нокаут
специјални гости: Игор Џамбазов и Гуру Харе

Телефони за резервации:
Play All Day: 072 311 077
Gnezdo: 078 306 010
Square 21: 072 264 051
Гастротека Сиестра: 077 666 603
Studio 54: 071 333 660
Mig 21: 077 90 22 20