Каролина Гочева во проѕирен фустан

Каролина Гочева во проѕирен фустан

Каролина Гочева со својата појава секогаш и секаде привлекува огромно внимание.

Каролина на настан во Србија се појави облечена во црн чипкаст фустан, кој открива доволно и онолку колку е потребно за да ги истакне своите атруибути, односно долгите нозе по кои е препознатлива.