Каролина Гочева во фотосесија за Marella

Каролина Гочева во фотосесија за Marella

Магнетик ја започна 2018 со ново заштитно лице – Каролина Гочева.

Повеќе од 25 години групацијата на модни брендови Магнетик постои кај нас и ги претставува едни од најдобрите светски брендови: Weekend Max Mara, Marella, Max&Co, Pennyblack, Liu Jo, Pinko, Gerry Weber, Motivi, Oltre, Fiorella Rubino, Carpisa и Yamamay.Првата фотосесија е за италијанскиот бренд Marella од групацијата Max Mara. Marella постои како дел од групацијата Магнетик повеќе од 11 години.

Marella нуди парчиња за жена која го има изградено својот стил, која е динамична, позитивна и посебна. Гламурозен, современ женски бренд кој го отсликува италијанскиот стил во буквална смисла.Оваа сезона, зад оваа соработка стои Јована Зука како фотограф. Очекуваме повеќе фотографии во текот на овој месец. Магнетик го најавуваат и првото модно видео за Marella, кое исто се очекува да излезе овој месец.