Каролина Гочева и Михаил Корубин уживаат во Канада и Мексико

Каролина Гочева и Михаил Корубин уживаат во Канада и Мексико

Каролина Гочева и нејзиниот сопруг Михаил Корубин уживаат во Канада и Тулум, Мексико.

Dream catcher 🇲🇽

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

Ice age ❄️

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

Многу поладно од што изгледа ☺️

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

37-годишната пејачка и успешниот уметник споделија фотографии и видеа од своите авантури.

По студените денови во Торонто, Каролина се релаксираше под топлите сончеви зраци во хотелот Nomade Tulum.

Погледнете како изгледа хотелот во кој ужива брачната двојка.

Каролина и Михаил стапија во брак на 23 септември минатата година.