Каролина Гочева и Михаил Корубин споделија фотографии од Мексико

Каролина Гочева и Михаил Корубин споделија фотографии од  Мексико

Одморот на Каролина Гочева и Михаил Корубин продолжува. Славниот брачен пар сподели нови фотографии од романтичната авантура во Тулум, Мексико.

Од цветни, до бели фустани… „македонското девојче“ шармира каде и да се појави.