Каролина Гочева го одложи концертот

Каролина Гочева го одложи концертот

Концертот на Каролина со Македонска Филхармонија од петок 15.02. е презакажан за недела 17.02, информираа од „Авалон продукција“.

„Поради трагичниот настан и деновите на жалост, утрешниот концерт на Каролина со Македонска филхармонија ќе се одржи во недела, на 17ти февруари во 20 часот. Датумот за 16ти останува непроменет.„