Каролина Гочева е убавица во Њујорк

Каролина Гочева е убавица во Њујорк

Каролина Гочева и Михаил Корубин отпатуваа во Њујорк по повод неговата нова изложба. Уметничките дела на Корубин деновиве се изложени во галеријата „MC“.

38-годишната пејачка сподели неколку фотографии од нивното патување и првата самостојна изложба на саканиот Михаил, со кого стапи во брак во септември 2017 година.