Каролина Гочева, Дуке Бојаџиев и Исмаил Лумановски ја изведуваат „Зборови немам“

Каролина Гочева, Дуке Бојаџиев и Исмаил Лумановски ја изведуваат „Зборови немам“

Каролина Гочева, Дуке Бојаџиев и Исмаил Лумановски се трио кое измамува воздишки кај публиката.

Дуке објави видео во кое тие заедно ја изведуваат песната „Зборови немам“. Нашето македонско девојче одушевува со своите вокални способности додека Дуке и Исмаил ја придружуваат на пијано и кларинет.

„Зборови Немам… уникатна изведба со моите омилени Каролина Гочева и Исмаил Лумановски“ – напиша Бојаџиев.