Карлеуша секси и во Копаоник

Карлеуша секси и во Копаоник

Јелена Карлеуша  замина на зимски одмор на планина со ќерките Атина и Ника, придружувана од нејзиниот менаџер и пријател Зоран Бирташевиќ.

Покрај ужувањето на снегот и во снежните лудории Јелена имаше време да направи и објави неколку провокативни фотографии.