Карлеуша конечно соопшти кој е крив за разводот

Карлеуша конечно соопшти кој е крив за разводот

 Јелена Карлеуша првпат  пред ТВ екраните проговори за бракот со фудбалерот Душко Тошиќ.

Минатиот месеци, Јелена често беше на мета во медиумите поради нејзиниот брак со Душко и се пишуваше дека наводно парот се разведува.

Во емисијата „Ѕвезде Гранда специјал“, таа се обрати на Саша Поповиќ и се пошегува:

„Саша, знаеш ли што Душко ми вели за „Гранд“? Ми кажа: „Нас нема да не разведат медиумите, нас ќе не разведе „Гранд“. Ние со години не сме заедно, поради „Гранд“ изјави Јелена.