Карлеуша денес има две големи причини за прослава

Пејачката двете ќерки ги роди на исти ден, 7 септември, но со една година разлика.

Атина е родена 2008 година, а името и го дала по грчката божица на мудроста, храброста и правилноста. Година дена подоцна на свет дојде нејзината помала сестра Ника, која го доби името по грчката божица на победата.

Не се сомневаме дека во домот на Тошиќ се спрема големо славење во чест на овие две преслатки девојчиња.

✨✨✨

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Dinner time ?‍?‍?‍?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on